Lagi kes Tek4nan Selepas Perni4gaan G4gal Dan Rugi M4ut Terjun 10 Tingkat

ISU SEMASA

SEBERANG PERAI – Seorang lelaki yang menga lami kemuru ngan dilapo rkan m4ut selepas terjatuh dari tingkat 10 sebuah pangsapuri di Jalan Raja Uda, Butterworth di sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira pukul 6.50 petang itu, mangsa berusia 26 tahun disahkan mening gal dun ia di tempat kejadian dipercayai akibat keced eraan pa rah.

Ketua Polis Daerah Seberang Perai Utara, Asisten Komisioner Noorzainy Mohd. Noor berkata, siasatan pihaknya mendapati mangsa yang tinggal di Taman Bayu, Butterworth telah terj un dari pangsapuri itu.

“Dia sebelum itu pergi ke pangsapuri berkenaan dengan mo tosikal dan menaiki lif ke tingkat 10.

“Mangsa telah duduk dan melunjur kaki keluar di kaki lima sebelum secara tiba-ti ba bertindak te rjun,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Beliau berkata, hasil soal siasat ke atas isteri mangsa berusia 26 tahun, lelaki itu dikatakan mengalami teka nan pera saan sejak beberapa hari lalu dan menerima raw atan dari klinik swasta empat hari lalu.

“Bapa kepada dua cahaya mata berusia empat dan dua tahun itu mula kemur ungan selepas perniagaan yang diceburi ga gal dan mengalami kerugian,” katanya lagi.

Beliau berkata, ma yat dihantar ke Hospital Seberang Jaya di sini bagi urusan bed ah siasat serta kes diklasifikasikan sebagai kem4tian mengejut dan tiada unsur jenayah.

Sementara itu, kejadian tersebut sempat dirakam orang awam sebelum video raka man berkenaan tular di media sosial. – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *