[VIDE0] Peng4ntin Per3mpuan M3minta Izin Su4mi Untuk P3luk ‘Ex-BF’ Bu4t K4li Ter4khir

ISU SEMASA

H4nya perlu bayangkan jika bekas kekasih suami atau isteri memun culkan diri sewaktu hari bahagia 0rang, pasti akan timbul perasaan kur ang se nang terhadap individu terbabit, betul kan?

Hah! Tetapi lain pula yang berlaku pada pasangan peng4ntin yang berasal dari 1ndonesia ini. Perk0ngsian berbentuk video tersebut dimuat naik di aplikasi TikTok oleh @mayangkumay.

Dalam vide0 tersebut, M4yang dilihat memeluk er at bekas teman lelakinya yang hadir di majlis pernikahan Mayang yang mengenakan baju berwarna putih. Bagaimanapun, dia sempat meminta izin dahulu kepada si suami yang berada di sebelahnya sebelum memel uk lelaki tersebut.

Siapa sangka, sI suami mengangg ukkan kepala sebagai tanda memberi izin kepada isterinya itu. Sudah dapat ‘lampu hijau’ daripada suami, lalu wanita itu dengan pantas dan bahagianya memel uk erat bekas teman lelakiny4.

Selepas itu, b0leh pula dengan sel4mbanya lelaki berkena an bersala man dengan si suami dan memberi ucapan tahniah, macam tiada apa yang berlaku. Aduhai Berani Sungguh!

“Insecure dengan suami. Minta izin peluk bekas kek4sih untuk yang terakhir kalinya,” tulisnya di dalam video. Vide0 terbabit menjadi tular di serata laman s0sial dan telah menerima ribuan tont0nan oleh warganet. Menjengah ke ruangan k0 men, rata-rata mengecam perb uatan si isteri yang tanpa segan silu memel uk lel4ki lain di majlis pernikahannya.

part 2

Si suami berhak dapat perempuan yang lebih baik

Peluk bukan mahram pulak tu!

Minta maaf lah pada suami

Sakit hati melihatnya, apalagi suaminya

Si su4mi itu pun, tidak mungkinlah tiada langsung perasaan mar ah apabila melihat isterinya meme luk lelaki lain dengan penuh kasih-sayang macam itu. Macam-macam betul ragam manusia zaman sekarang!

Sumber: TikTok @mayangkumay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *