Se0rang L3laki Dit3mui M4ti Terg4ntung

ISU SEMASA

Baru-baru ini berlaku kes bun uh di ri yang sema kin membim bangkan. Dan pada hari ini, ada lagi kes bu nuh diri seor ang lelaki.

 

Seorang lelaki dit3mui m4ti terg4ntung dalam kej adian di Jejantas Taman Impian Ehsan, Balak0ng, Selang0r pagi tadi.Ketua P0lis Daerah Kajang, Asisten K0misioner Mohd. Zaid Hassan berkata, Ibu Pejabat P0 lis Daerah Kajang telah menerima panggilan kec3masan daripada orang awam pukul 7.47 pagi tadi memaklumkan mengenai kejadian itu.

 

 

“Siasatan awal mendapati lelaki berusia 56 tahun itu ditemui dalam keadaan terg4ntung di jejantas di Lebuh Raya SILK, Taman Impian Ehsan, Balakong.“Maklumat daripada waris si m4ti mendapati, dia disy aki dijangkiti Covid-19 dan pernah mengatakan dia tidak ta han dengan sak it yang diala minya seperti ba tuk, dem am dan ses ak na fas,” katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

 

Katanya, ma yat ma ngsa berjaya diturunkan dengan bantuan pihak b0mba dan seterusnya dihantar ke Bahagian Fore nsik Hosp ital Kajang untuk tujuan be dah siasat. – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *