Akhirnya Perkara Terakhir Buat Wanita Ini Hilang S4bar Setelah Dilud4h, Dipvkul Masih Di Maafkan,

ISU SEMASA

Setiap alam perkahwinan ada pasang surut, malah untuk berada di tahap keserasian pasangan kita perlulah ada perasaan sabar.

Melalui perkongsian di Instagram Mimi Asmida baru – baru ini telah tular, mungkin kerana tahap kesabaran telah hilang , wanita ini nekad untuk muat naik gambar di kerjakan svami ketika mengandung anak ke 2

Berikut adalah perkongsiannya:

    yes akhirnya hilang kesabaran. lama diam bagi masa semoga ada jalan untuk semua ni. tapi tidak hampir hari2 lepas satu satu allah tunjuk belang smpai ke harini. tu gambaq tgh sarat pregnant anak no 2 dia pkol dpn mak dia. blom cerita dia koyak baju lam kereta tolak ludah muka tapi tu dimaafkan my fmly pun maafkan. not for today bila dpt tao ada betina lain. belanja pompoan tu makan slalu kluar malam2. tao tak dia tak bgi nafkah anak bini? dah tkleh tahan dah. selama ni fkir anak2. for sure anak2 mesti phm one day. anak2 pun takan nak tngok mak hdop dgn bapak kaki pkol kaki betina . ur family boleh nk tipu. not me. depa tu terlalu percaya cakap dia. as i say orang bodoh je percaya cakap * paling takleh terima punya nk ttop slh sndri snggup burok kan bini mcm2 biar org nmpk bini jht. ckp bini demand nk macam2. sini nak bgtao semoga family dia baca la ye. skincare baju segala harta benda baju anak anak keluar makan luar using my money ya. trmasok perabut rumah. duit anak makcik hanya beli peti ais dgn mesin tu pun hutang. tipu family dia ckp kita nk pakai kereta BMW nk menunjuk kt kawan2  allah terduduk dngaq. lawak pun ada. yg ska mbw tu dia. blom cerita pasai umh sewa tipu kakak dia ckp kita tamaw rumah murah nk rumah mahal. tkpa la hanya allah yg tao kebenaran. tu blom cerita bab pampers. mengadu kt mak dia ckp mimi nk 100 nk bli pampers. pampers kayangan ke? harga seratus? dia meminjam merata nk beli * claim nama bini dgn anak2. tu blom cerita part tempat keja. time kong bgi alasan jaga anak bini dlm pantang. for other information hari kedua dah start pegang menyapu kemas rumah. dia tghari blom bngun. byk lagi ye mls nk cerita panjang2. ni cukup for ur family. yg bangga sgt dgn dia tu. dlm cerita dia bini yg jht. smpai kan dia men* pun family dia slahkan kita. shit! sndri punya jahat pahal bini yg kena. yes semua ni mungkin ujian. im not the good one before marriage. tpi ni dah melampau. aib kan bini merata. cukuplah. yes betina tu heyodena selamat menjalang ye. amek lahhh. dilepaskan. semoga bahagia. my pray for all women out there semoga dijauhkan dari keganasan rumah tngga. jangan tkot nak mula hdop baru.

Melihat di ruang komen, rata – rata bersetuju untuk memviralkan kisah dan memberikan kata kata semangan kepada Mimi Asmida

Sumber: FB Mimi ASmida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *