Budak Usia Se4ahun M4ut Dilib4s Par4ng Akibat Perg4duhan Ahli Keluarga

ISU SEMASA

KUALA SELANGOR – Seorang kanak-kanak perempuan berusia setahun ma ut terkena liba san par ang daripada bapa saudara sendiri dalam kejadian di sebuah rumah di Parit Mahang, Jeram di sini hari ini.

 

Kejadian dikatakan berlaku kira-kira pukul 12 tengah hari selepas berlaku perteng karan mu lut dan perga duhan antara sus pek bersama ahli keluarganya di dalam sebuah rumah.

Sumber berkata, suspek dikemudiannya dikatakan telah kel uar daripada rumah tersebut sebelum didapati mundar-mandir di tepi rumah. Katanya, sejurus kemudian jer itan kedengaran daripada rumah sebelah yang dih uni oleh adik iparnya.

 

“Suspek didapati telah menghayunkan par ang pan jang untuk mene tak adik ipar dan anak saudaranya.“Hayu nan pert ama telah terkena anak sau daranya pada bahagian kep ala sebelum sus pek bertindak ingin mene tak lagi ad ik iparnya,” katanya di sini.

 

Jelasnya, bagaimanapun sus pek berja ya ditang kap oleh anggota po lis yang hadir selepas menerima maklumat tersebut. Sementara itu, Ketua Polis Daerah Kuala Selangor, Superintendan Ramli Kasa mengesahkan keja dian itu dan kes disia sat mengikut Sek syen 302 Kanun Kese ksaan. – K ! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *