Netizen Kongsi 8 Perkara Yang Dinyatakan Dalam Live Ebit Liew

ISU SEMASA

Dari live UEL

1. UEL penat bila sampai selepas 21 jam perjalanan. Tak perasan Nadhir.

2. UEL kata dia guna duit sendiri disana.

3. Tak guna syarikat Hala. Guna syarikat Lucky Tours yang lebih murah dari Miles and Smiles.

4. UEL tak pernah bincang dan jumpa dengan Caprice, Neelofa dan lain lain. Tak bawak lari dokumen.

5. Dia tak cium kaki sape sape

6. Dia tak beli sijil Muhibbah Palestin

7. UEL kata Palestine Red Crescent tak kenal nadhir.

8. UEL block cap sbb terkesan dengan apa yang cap cakap. Caprice dm UEL kata tak patut UEL post video ayah dia sebab melukakan hati rakyat Malaysia. UEL terangkan dia rakam dan kongsi di IG utk kekalkan kenangan dengan arwah ayah.

 

Ada yang minta untuk ustaz tukar PA dan team. UEL jawab kalau ada apa apa salah itu salah dia. Dia ambil team dari macam2 jenis golongan, transgender, bawah jambatan semua dia ambil. Kalau ada silap dia tegur. Ada satu lagi soalan, pasal firdaus. Tapi aku tak jelas yang tu.

Aku rasa aku perlu beritahu yang rumusan aku ni sangat sangatlah ringkas. Mungkin boleh buat orang salah faham dan jump into conclusion. Jadi, korang semua boleh tengok penjelasan panjang selama 1j31m dari Ustaz Ebit Lew sendiri dalam ig dia.

 

 

 

sumber: kimyaqee2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *