[VIDEO] Brother Grabfood Ajak Ga’duh, Geram Dihon Kereta

ISU SEMASA

Pada pukul sekitar 430pm di hadapan traffic light impiana hotel klcc, saya menunggu lampu merah dan sebelah kiri saya ada bas rapid kl.Rider motor ini telah datang di tengah celah kereta saya dan bas , dan melang’gar lampu merah.

Saya bunyikan hon sedikit sahaja kerana dapati rider ini telah lang’gar lampu merah dan juga itu adalah tempat pejalan kaki.Setelah dia mendengar hon kereta saya, dia berhentikan motor dia di hadapan tengah jalan, dan uturn di tengah jalan untuk tunggu saya lalu.
>
Semasa saya lalu dia sebelah dia,dia mengajak saya Gaduh, ajak berhenti tepi kerana dia sangat tidak berpuas hati kerana saya hanya “menyembunyikan hon” kerana dia telah langgar lampu merah di tempat pejalan kaki. Dan kemudian, dia telah cuba sepak kereta saya, dan dia telah tarik handle pintu untuk cuba buka pintu kereta saya.

Kemudian, Di depan avenue K traffic light pula, lampu merah dan saya telah berhenti, kemudian dia telah berhenti depan saya dan cuba membuka pintu kereta saya untuk ajak berga’duh

HANYA KERANA SAYA MENYEMBUNYIKAN HON SAYA KERANA DIA TELAH MELANG’GAR LAMPU MERAH.

Saya terus ke Balai Jalan Tun Razak, di depan Balai juga dia BLOCK kereta saya.Selepas saya turun kereta, dia ug’ut saya untuk delete video yang saya rakam semasa saya turun kereta untuk buat report di balai.

Tetapi saya teruskan dengan report polis.

Kredit:Joe Azman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *