SITI SARAH BUKAN ULAMAK BUKAN USTAZ Terkenal atau Pemimpin Negara.. Tapi Kebaikannya Hingga ke Masjidil Haram!

Uncategorized

 

 

Allahuakbar,ALLAH MAHA BESAR

Baru-baru inin Dpt kiriman video solat ghaib jen@zah dlm MASJIDIL HARAM 😭 ALLAH TERLALU SAYANG U IBU,,,BERGEMBIRALAH DISYURGA BIDADARI KU SITI SARAH. inilah yang di kongsikan oleh Shuib melalui akaun instgramnya.

Allahyarham Siti Sarah menghembuskan nafas terakhir di ICU, HCTM akibat COVID-19, jam 5.13 pagi ini.

Pemergian penyanyi lagu Semakin itu disahkan oleh Shuib sendiri laman Instagram (IG).

Terdahulu, ibu kepada empat cahaya mata itu berada dalam keadaan koma selepas dan bertar’ung nya’wa akibat COVID-19 selepas lebih 48 jam ditidurkan.

Siti Sarah terpaksa ditidurkan dan melahirkan bayi lelaki, Ayash Affan melalui pembedahan tanpa sedar, jam 5 petang pada Jumaat lalu.

Pada Jumaat lalu, paras oksigen jatuh sehingga 40 peratus, kemudiannya meningkat 77 peratus pada jam 2 pagi, namun menunjukkan perkembangan positif meningkat sehingga 85 peratus, kelmarin.

Pada 27 Julai lalu, Siti Sarah mengesahkan dirinya dan keluarga positif COVID-19.

Selain Siti Sarah dan suami, Shuib serta tiga cahaya mata, Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8, dan Ariq Matin, 6, disahkan positif.

Bagaimanapun, Shuib bersama anak-anak disahkan negatif selepas melakukan kuarantin kendiri selama 14 hari.

Pemergian penyanyi Siti Sarah Raisuddin menjadi bual hangat dan menjadi tanda Tanya apakah amalan kebaikan yang dilakukan oleh arwah Siti Sarah Raisuddin semasa hidup?malah menjadi kem@tian arwah di cemburi oleh ramai kalangan orang.

Masyaallah.. Alhamdulillah.pemergian yang dicemburi dan sangat terasa

Hebat insan yang bernama sitisarahraissuddin ini.. dia bukan ulamak atau bukan ustaz terkenal atau pepimpin Negara.. tapi auranya sampai ke Masjid Haram..inilah contoh untuk para isteri…!! Cemburu saya dengan kebaikan apakah yang dilakukan..

sumber video : instagram shuib Sepahtu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *