”Tahap Oksigen Makin Mero’sot, Tolong Doakan Suami Saya” – Datin Eina Azman

ISU SEMASA

PETALING JAYA – Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah telah dijangkiti positif Covid-19 semalam dan isterinya Pelakon Datin Eina Azman memohon doa untuk kesembuhan suaminya. Tahap kesihatan suaminya semakin mero’sot ” kata Eina atau nama sebenar Ainur Syakina Azman.

“Assalamualaikum. Mohon doakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya kembali seperti sihat sedia kala.“Doakan suami saya yang kini berada di hospital agar kuat untuk mela’wan virus Covid-19 sebab oksi’gen suami saya menurun hingga perlu pakai alat bant’uan pernafasan. Terima kasih suami,” tulisnya.

 

Terdahulu, Eina, 26, dalam hantaran berbeza sebelum ini berkongsi suasana sedih yang menyelubunginya sempena ulang tahun perkahwinan ketujuh apabila dia dan suami serta dua pembantu rumah mereka disahkan positif Covid-19.

 

Katanya, sebelum ini, mereka menjalani raw’atan dan pemeriksaan berkala setiap dua hari sekali di hospital akibat mengalami simpton dem’am dan ba’tuk manakala suaminya pula berhadapan situasi agak ter’uk dengan suhu badan tinggi selain tahap oksi’gen tidak menentu.

 

Terdahulu, Eina selesai menjalani pembedahan pada bahagian lehernya di Hospital Gleaneagles, Kuala Lumpur pada 17 Ogos lalu.Sebelum itu, dia mendedahkan pernah menjalani prosedur biopsy pada bahagian leher sebanyak empat kali sejak 2016 iaitu pengambilan sampel tisu atau sel untuk didiag’nosis sesuatu penya’kit.

 

Menerusi perkahwinannya dengan Kaiser yang juga ahli perniagaan, rumah tangga mereka dikurniakan sepasang kembar berusia lima tahun, Ariana Aubrey dan Karl Kareef. – K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *