Rasa Diganggu Angkara Terkena Si’hir, Amalkan Alternatif Air Kelapa. Insyaallah Ikut Cara Ini!

ISLAMIK

Terkena sihir, dengar sajapun kita sudah merasa ge’run. Perbuatan yang tidak mengira zaman ini sebenarnya lebih membawa kepada keburu’kan daripada kebaikan. Ianya juga menjuruskan pengamalnya kepada sy’irik.

Ustaz Norazri Medzlan merupakan Pengasas at Pusat Rawatan As-Syifa An-Nur telah kongsikan bagaimana kita boleh membuang s1hir yang terkena. Mari baca ..

BAGAIMANA KITA INGIN MEMBUANG S1H1R

Santau/s1hir memberikan kes’an sa’kit kronik pada tubuh badan seperti sa’kit kenser, ketumbuhan atau sa’kit kro’nik yang lain. Bagaimana cara untuk mema’tikan rac’un santau/s1hir tersebut?

Cari kelapa muda, Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tghr – 1 ptg. Minum jangan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum didalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penya’kit dan rac’un bagi segala ganggu’an jin dan syai’tan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditubuh kita mempunyai rac’un santau/s1h1r kita akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. itula bisa-bisa santau yg ada di tubuh seseorang yg terkena sant4u.

Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan rac’un santau/sih1r tidak akan memberikan kesan sampingan pada tubuh kita seperti kenser, ketumbuhan atau sakit2 kronik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyakit yg ada didalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda s1h1r) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah ti’pu daya ahli sih1r; sedang ahli sih1r itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Sumber Artikel : Norazri Medzlan

Semoga perkongsian ini dapat memberi manafaat kepada semua. Insyallah, semoga semua dipermudahkan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *