Eng’gan Tidur Dengan Isteri Selama 6 Bulan Kaw’in Rupanya Suami Seorang ‘Gay’, Isteri Nekad Bun’uh Diri

ISU SEMASA

BEIJING –  Suaminya seorang yang homo’sek’sual atau pun ga’y, menurut laporan isterinya nekad membu’nuh diri selepas mengetahui perkara tersebut.

Mangsa berusia 31 tahun yang juga seorang doktor dilaporkan ter’jun dari bangunan tempat tinggalnya sehari selepas dice’aikan oleh suaminya.

Menurut siasa’tan polis, hubungan suami isteri ini mula bermasa’lah apabila suami mangsa eng’gan tidur sekatil selepas enam bulan mendirikan rumah tangga.

Lelaki itu juga eng’gan memberi sebarang alasan atas tin’dakannya hingga menyebabkan man’gsa terpaksa meminta pendapat daripada netizen media sosial.

Kebanyakan netizen berpendapat bahawa suami mangsa sebenarnya seorang ga’y lalu wanita itu memberan’ikan diri berdepan dengan lelaki tersebut.

Suami mangsa pada mulanya mengaku dirinya bise’ksual iaitu berna’fsu kepada lelaki dan wanita.

Namun begitu, peni’puan kali keduanya terbon’gkar apabila mangsa menemui pesanan ringkas di telefon bimbit yang memaparkan perbualan dengan kekasih suaminya yang merupakan seorang lelaki.

Selepas lelaki itu mengaku dirinya sebenarnya gay, mangsa dicer’aikan sebelum wanita itu mengambil keputusan membu’nu’h diri.

Ibu bapa mangsa memaklumkan ingin mengambil tinda’kan ke atas suaminya yang dianggap pun’ca kema’tian anak tunggal mereka. – Agensi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *