[VIDEO] Seorang Wanita Nyris Dilang’gar, Lepas Terj’un Dari Kereta Kerana Mera’juk Dengan Kekasihnya

ISU SEMASA

PETALING JAYA – Selepas berteng’kar dengan kekasihnya , wanita nek’ad ter’jun daripada kereta semasa di jalan raya, dan wanita tersebut bersama dengan kekasihnya yang berada dalam kereta.

Menerusi perkongsian video kejadian oleh Mat Jie di laman media sosialnya, dia nyaris melang’gar wanita itu selepas dia bertindak keluar daripada Perodua Myvi yang ketika itu sedang dipandu di jalan utama.

Kejadian tersebut dipercayai berlaku di Seksyen 7, Shah Alam, Selangor berdekatan Universiti Selangor.

Ketika kejadian, kereta jenis Perodua Myvi tersebut kelihatan memperlahankan kenderaan dengan memberikan lampu isyarat kece’masan sebelum wanita itu bertindak terj’un keluar.

Susulan daripada perkongsian itu, rata-rata pengguna media sosial berasa bi’mbang ke atas kejadian yang berlaku pada wanita tersebut dan ada juga yang turut berasa simp’ati.

“Perempuan ini masa itu dia tak fikir apa dah ini, mungkin dia meluat tengok lelaki itu, nak tum’buk dan ten’dang lelaki itu dia tak kuat jadi dia pun bina’sakan diri sendiri,” kata Amy Wan.

“Kita tak boleh huk’um mereka sebab kita tak tahu apa kes mereka, sa’ya doakan yang si perempuan itu bersabar selesai cara baik-baik kalau rasa dah tak boleh baik putus sahaja cara elok,” ujar Faridah Abdullah Nurizda.

“Semoga perempuan itu baik-baik sahaja, apa yang jadi dalam kereta itu kita tak tahu tapi kalau lelaki itu naik tangan ting’galkan sahaja orang macam itu,” jelas Amira Hazman.

Sehingga kini, perkongsian video tersebut meraih lebih 4,800 tontonan dan 1,400 reaksi di akaun Facebook miliknya. -K! ONLINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *