Bekas Suami Tk Benarkan Ibu Pegang, Peluk Anak Lepas Bercer4i, Tiga Tahun Tk Jumpa Anak

ISU SEMASA

Bercerai itu bukan pengakahiran kepada sebuah kehidupan.

Seperti perkongsian viral di Facebook ini, seorang wanita mendkwa sudah tiga tahun tdak berpeluang berjumpa anak sendiri. Malah, dia juga mengatakan dil4rang berhubung melalui panggilan telefon atau Whatsapp.

Setelah hampir 3 tahun tak dapat jumpa anak-anak. Jangankan jumpa nak call atau Whatsapp pun tak boleh. Hari ini dapat mahkamah minta keterangan anak-anak, dapat la tengok anak-anak, nak pegang peluk sekejap pun tk boleh.

Allahhu. megahnya kau, berlagaknya kau dengan kuasa duit kau, hari ni kau beli undang-undang. Hari ni kau masih menang, kau masih berjaya dengan menindas orang. InsyaAllah. Allah maha adil, Allah tahu segala yang berlaku.

Menerusi video berdurasi 58 saat itu, wanita ini dilihat mendekati si anak untuk memeluknya. Namun, bekas suaminya dilihat menar’ik tangan anak untuk beredar. Berlaku sedikit pergel’utan apabila wanita ini eng’gan melepaskan anak.

Kau boleh tipu mahkamah, kau boleh menang di mahkamah dunia ni. One day Allah akan rentap segalanya. Ingat setiap kejahatan pasti ada balasan. Manusia yang paling zalim adalah manusia yang pisahkan ibu dengan anaknya.

Jgn terlalu selesa mengani4ya orang. Satu je nak cakap walau apa pun yang aku terpksa hadapi, aku sanggup hadap. Namun aku tk pernah menyes4l bercerai dengan kau.

Setakat ini, perkongsian telah mendapat lebih 4,000 shares dan 2,000 komen. Rata-rata meluahkan rasa simpati dengan nasib yang menimpanya. Mereka kesal apabila anak-anak terpksa menjadi mngsa akibat pencer4ian ibu bapa.

Video:

Sumber: rotikaya.rimbabara.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *